Cząstki ziemniaka z trzema nietuzinkowymi dipami :)
Idealne dla:
5 osób
5 osób
Do przygotowania w
25 min.
25 min.
Aviko PATI PARTS 600 g |
lub |
Aviko PATI PARTS GARLIC 600 g |
lub |
Aviko PATI PARTS TEX MEX 600 g |
Pesto z rukoli: 125 g rukoli, 25 g nasion słonecznika, 50 g sera Mozzarella, 0,5-1 ząbek drobno posiekanego czosnku, 50 ml oliwy z oliwek |
Feta Dip: 50 g sera feta, 100-150 ml kwaśnej śmietany, 50 g pasty paprykowej (Ajvar), 3 g posiekanej pietruszki |
Ziołowy dip: 100 g twarogu, 50 ml śmietany, 10 ml oleju rzepakowego, 5-7 g musztardy (najlepiej ziarnistej), 5-8 ml octu jabłkowego, drobno posiekany szczypiorek, drobno posiekana natka pietruszki |
Nowy grudniowy konkurs Aviko na Facebook-u!
Dostępne już na półkach sklepowych!
Ruszyła kolejna kampania outdorowa Aviko...