Gratiny ziemniaczane ze stekiem z polędwicy, sosem paprykowym i szparagami
Idealne dla:
2 osób
2 osób
Do przygotowania w
25 min.
25 min.
GRATINS TIJM&ROZEMARIJN 400 g |
2 steki z polędwicy z kością (około 150 g każdy) |
100 ml czerwonego wina |
2 ząbki czosnku (obrane) |
1 łyżka świeżego rozmarynu |
200 g zielonych szparagów |
200 g pieczonej papryki (ze słoika) |
1 łyżka posiekanych orzechów laskowych lub migdałów |
szczypta pieprzu cayenne |
sól |
6 łyżek oliwy z oliwek |
1 łyżka posiekanej natki pietruszki |
1 łyżka octu balsamicznego |
Nowy grudniowy konkurs Aviko na Facebook-u!
Dostępne już na półkach sklepowych!
Ruszyła kolejna kampania outdorowa Aviko...