Pieczona polędwica wołowa z Pom'Duchesse i zieloną fasolką szparagową
Idealne dla:
4 osób
4 osób
Do przygotowania w
50 min.
50 min.
rozetki ziemniaczane Aviko POM’DUCHESSE 750 g |
340 g polędwicy wołowej |
10 ml przypraw do steków |
10 ml sosu Worcestershire |
15 ml oleju lub oliwy |
pęczek/garść zielonej fasolki szparagowej |
1 średnia cebula, pokrojona w grube plastry |
125 g fasolki szparagowej |
2 ml posiekanego lub wyciśniętego praską czosnku |
1/4 łyżeczki sproszkowanej papryki |
sól i świeżo mielony czarny pieprz |
45 ml oliwy z oliwek extra virgin |
1/2 szklanki piwa |
Nowy grudniowy konkurs Aviko na Facebook-u!
Dostępne już na półkach sklepowych!
Ruszyła kolejna kampania outdorowa Aviko...