Strona korporacyjnaAviko w gastronomii
Spotkajmy się przy stole!

Żeberka z pikantnymi cząstkami ziemniaka i salsą

Idealne dla:
5 osób
Do przygotowania w
45 min.

Przepis

Składniki
pikantne cząstki Aviko PATI PARTS TEX MEX 600 g
1,5 kg żeberek
kilka (200 gram) liści ulubionych sałat lub mix sałat
150 ml gotowego sosu vinaigrette
150 ml gotowej salsy
Sposób przygotowania:

1. Przygotuj cząstki ziemniaka Aviko Pati Parts Tex Mex zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
2. Przygotuj żeberka tak jak lubisz w piekarniku lub na grillu.
3. Dopraw mieszankę sałat sosem vinaigrette.
4. Podawaj razem z salsą.

Dobra rada:
Zamiast salsy możesz użyć własnych sosów na bazie śmietany lub jogurtu - pasują one do wszystkich cząstek Aviko!

Co nowego?